Foglaláshoz hívjon most!  +36 30 388 4954

Töltsön el egy élményekben gazdag hetet Bogácson

Fedezze fel a Bianka Apartman kínálta tökéletes kikapcsolódást és varázslatos élményeket a szívünk csücskében, Magyarország egyik legizgalmasabb régiójában. Engedje, hogy elvarázsolja Önt a hely, ahol a természet és a kultúra találkozik, és élvezze az ingyenes 6. éjszakát, ha 5 éjszakára foglal nálunk.

Foglaljon most!

Felfedező útjai során barangoljon a környék számos történelmi várromja és festői túraútvonalai között, ahol a természet csodái és a múlt emlékei kéz a kézben járnak. A kalandra vágyók felfedezhetik a különleges barlanglakásokat, vagy ellátogathatnak a helyi kézműves műhelyekbe, ahol megismerkedhetnek a hagyományos kézműves technikákkal.

Ne hagyja ki a Matyó Múzeumot, és az Egri Várat ahol bepillanthat a régió gazdag kulturális és történelmi örökségébe, és merüljön el a környék több mint 5 termálfürdőjének gyógyító vizeiben, amelyek mindössze 20 km-es körzetben találhatóak. A Lillafüredi Kastély közelében is sétálhat, ahol a mesés környezet garantáltan elbűvöli.

A Bianka Apartman tökéletes kiindulópont azok számára, akik a természet, a történelem és a pihenés egyedi kombinációját keresik. Foglaljon most, hogy részese lehessen a környék kínálta végtelen lehetőségeknek és élményeknek!

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

fürdők ❤️ történelem ❤️ hagyomány ❤️ természet

Fedezze fel a nyugalmat a Bianka Apartmanban

A Bianka Apartman csendes, békés környezetben várja Önt, hogy újra felfedezze a nyugalom és a pihenés örömét. A közelben található Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő ideális helyszín a wellness és a kikapcsolódás élvezetére. Fedezze fel a környék lenyűgöző természeti szépségeit, amelyek inspiráló háttérként szolgálnak a pihenéshez.

Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot, és tegye felejthetetlenné tartózkodását a Bianka Apartmanban a "5+1 Csomagajánlat" keretében, ahol 5 éjszaka foglalásával egy plusz éjszakát ajándékba adunk. Töltődjön fel és élvezze a Bianka Apartman kínálta kényelmet és vendégszeretetet, miközben felfedezheti a környék gazdag kulturális és természeti kincseit.

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

A csomag tartalma

  • 6 éjszaka kényelmes és jól felszerelt apartmanban, amely a vendégek értékelése alapján tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom és a pihenés élményére vágynak.

  • Több apartmant is foglalhat: egy foglalás alkalmával akár több apartmant is foglalhat egyszerre. Bízza szakértő munkatársainkra a részleteket, csak küldje el a létszámot. Felkeressük Önt a szobabeosztás egyeztetésére!

  • Ingyenes parkolás: biztonságos, zárt udvarban parkolhat, így gondtalanul élvezheti a nyugalmat és a kényelmet.
  • Szélessávú ingyenes WiFi hozzáférés: ingyenes internet-hozzáférés, hogy kapcsolatban maradhasson a szeretteivel vagy akár a munkájával is, ha szükséges.
  • Elvihető információs füzet: fedezze fel a környék látnivalóit és programlehetőségeit a kényelmes elvihető információs füzetünk segítségével.
  • Meglepetés az apartmanban: engedje, hogy meglepetésünk még emlékezetesebbé tegye a tartózkodását.

Foglaljon most!

Foglaljon most!

Töltse ki szállásfoglaló adatlapunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a részletekkel!

* - kötelező mezők

window.addEventListener('load', () => { setTimeout(() => { document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey_javascript"]') .forEach(input => { if (input.value.length > 0) { return; } input.value = "eyJpdiI6InZ0bTRkVlZQUUpFQWhKdGhwelJ5eVE9PSIsInZhbHVlIjoiK0EyYVA5VzA3TDVTa0Znc1hBdVQyZz09IiwibWFjIjoiYjRlYjFkMDZlYjg4M2UyM2Y2MWQzMTUxMWU1NzkyNzYzNzIwMTRiZjRiN2Y5MmQzYmFmNjk3ZmUwNjQ4NDAzZSIsInRhZyI6IiJ9"; input.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, 3000) });
window.Honey = { recaptcha(el, action = 'submit') { grecaptcha.execute('6LcH8V0oAAAAAHn16T9uDL5BuPSE4gjm53aFgEA-', { action }).then(token => { el.value = token; el.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, recaptchaInputs() { return document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey-rc"]'); }, refreshAllTokens() { this.recaptchaInputs().forEach(input => window.Honey.recaptcha(input, input.dataset.action)); }, }; window.addEventListener('load', () => { grecaptcha.ready(() => { window.Honey.refreshAllTokens(); setInterval(() => window.Honey.refreshAllTokens(), 60000) }) }); document.addEventListener('livewire:load', function () { window.addEventListener('recaptcha-refresh-required', () => { window.Honey.refreshAllTokens(); }); });

A szállás díja 10.000 Ft/fő/éj az első 5 éjszakára, a 6. éjszaka ára 0 Ft/fő/éj. Az IFA 500 Ft/fő/éj.

Ár:
Ft
Változtassa meg a létszámot és újraszámoljuk az árakat!

Köszönjük foglalását!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a szállásfoglalást.

fbq('track', 'CompleteRegistration');

Még nem tudja mikor utazna?

Semmi gond! Adja meg nevét és e-mail címét és mi időnként elküldjük Önnek ajánlatainkat.

* - kötelező mezők

Köszönjük üzenetét!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.