Foglaláshoz hívjon most!  +36 30 388 4954

Házirend

 1. A vendégek kötelesek betartani a ház házirendjét. A házirend nem ismerete nem mentesít a betartása alól.
 2. A szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizheti, hogy a szálláshelyen csak az előre bejelentett és kifizetett létszámú vendégek tartózkodnak.
 3. Vendégeink látogatót csak és kizárólag a szálláshely üzemeltetője vagy annak recepciós munkatársai tudtával és beleegyezésével fogadhatnak.
 4. A vendég által okozott kártért a vendég anyagi felelősséggel tartozik, melyet közvetlenül és azonnal meg is kell térítenie az üzemeltetőnek.
 5. A szálláshely az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján 10:00 óráig áll rendelkezésre. A szálláshely üzemeltetője, vagy recepciós munkatársa az érkezéskor és a távozáskor jelen van. Szálláshelyünk lehetőséget biztosít korábbi érkezésre és későbbi távozásra is előzetes egyeztetést követően. Ennek díjazása megtalálható weboldalunkon.
 6. A lefoglalt időponthoz képest későbbi érkezés, vagy korábbi távozás esetén sem szállásdíjat, sem egyéb díjat nem térítünk vissza.
 7. A vendég bejelentkezéskor minden személy esetén köteles az adatait megadni elektronikus formában és/vagy papír alapon jól olvashatóan.
 8. Szállásdíj és idegenforgalmi adó fizetése érkezéskor történik. Egyéb szolgáltatások díjának fizetése a szolgáltatás megrendelésekor előre történik.
 9. Fizetési módok: készpénz HUF, készpénz EUR, banki átutalás, bankkártyás fizetés, SZÉP kártyás fizetés (MKB, K&H, OTP). Az idegenforgalmi adót nem lehet SZÉP kártyával fizetni.
 10. Dohányzás és nyílt láng hasznáata az apartmanban és a létesítmény teljes területén  tilos, kivéve az udvaron erre kijelölt területet. A Bianka Apartman bejáratától 5 méteres körzetben tilos a dohányzás.
 11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból eredő esetleges anyagi károkért vagy balesetért, valamint az apartmanban hagyott értékekért.
 12. A berendezési tárgyakat - beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt és minden felszerelést és eszközt - az apartmanból kivinni tilos.
 13. A bútorokat átrendezni csak az üzemeltető vagy recepciós munkatársak tudtával és beleegyezésével lehet.
 14. Az apartmanokba közlekedési eszközöket - pl. kerékpár, motorkerékpár -, gyúlékony, robbanásveszélyes anyagokat bevinni tilos.
 15. Amennyiben a vendég bármilyen meghibásodást észlel az apartmanban, úgy azt kötelessége jelezni a recepción, vagy nyitva tartási időn kívül a 24 órás ügyeleti telefonszámon.
 16. Életveszély esetén a vendég kötelessége a 112-es segélyhívó számon segítséget kérni.
 17. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén egy takarítás ingyenesen kérhető. A pontos időpontot előre egyeztetni szükséges a recepción.
 18. Napi takarítás felár ellenében kérhető a recepción előre egyeztetve.
 19. Vasaló, hajszárító, esernyő, varrókészlet, babafürdető kád, baba etetőszék a recepción kérhető foglaló ellenében.
 20. Bogács községben csendrendelet van érvényben, mely minden nap 22:00 órától 08:00-ig tart.
 21. A vendégek kötelesek olyan módon viselkedni, hogy azzal a többi vendég nyugalmát meg ne zavarják, másokat meg ne botránkoztassanak.
 22. A vendégek kötelesek megóvni és fenntartani a szálláshely és a berendezési tárgyak állagát, rendjét teljes mértékben és tisztaságát elvárható mértékben.
 23. Amennyiben rendőrségi kivonulás történik a vendég magatartása miatt, úgy a Bogács Község Önkormányzata által kiszabott bírságot és minden egyéb kapcsolódó költséget köteles megfizetni, beleértve a recepciós munkatárs óradíját és utiköltségét is.
 24. Amennyiben a vendég megszegi a házirendet, úgy egy figyelmeztetés után a vendéglátó jogosult a vendég foglalását azonnali hatállyal felmondani és a vendéget a szálláshely elhagyására kötelezni. Vendéglátó nem kötelezhető ilyen esetben pénzvisszafizetésre.
 25. Minden apartmanhoz 1 db ingyenes parkoló tartozik a létesítmény zárt parkolójában. Több autó esetén a parkolás díjköteles, azonban ettől szabad helyek függvényében szállásadó eltekinthet.
 26. Az apartmanban és a létesítmény teljes területén állatot tartani tilos.
 27. A tűzrakóhely csak az üzemeltető és/vagy a recepciós munkatársak engedélyével lehetséges a településen érvényes tűzgyújtási szabályozás figyelembe vételével.

Kellemes pihenést kíván a Bianka Apartman csapata!

258614618.jpg