Foglaláshoz hívjon most!  +36 30 388 4954

Töltsön el egy felejthetetlen
hosszú hétvégét Bogácson

A mindennapok rohanása és a munkahelyi stressz után érdemes kicsit kiszakadni a megszokott kerékvágásból. A Bianka Apartman "Hosszú Hétvége Csomagajánlat" tökéletes választás azok számára, akik egy csendes és nyugodt helyen szeretnének feltöltődni, különösen most, hogy a tavasz minden szépségével körbevesz minket.

Ez a különleges ajánlat lehetőséget biztosít arra, hogy teljes mértékben kikapcsolódjon, és élvezze Bogács természeti és kulturális kincseit. A Bianka Apartman kényelmes szállása mellett a közelben található gyógy- és strandfürdők, a festői túraútvonalak és a történelmi nevezetességek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a hétvégéje igazán emlékezetes legyen.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, foglaljon most, és élvezze azokat a plusz kényeztetéseket, amelyeket a "Hosszú Hétvége Csomagajánlat" kínál. Engedje, hogy a Bianka Apartman gondoskodjon mindenről, miközben Ön csak a pihenésre és a feltöltődésre koncentrál.

A csomag tartalma

  • 3 éjszaka, 2 fő részére egy kényelmes és jól felszerelt apartmanban, amely a vendégek értékelése alapján tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom és a pihenés élményére vágynak.
  • Ingyenes parkolás: biztonságos, zárt udvarban parkolhat, így gondtalanul élvezheti a nyugalmat és a kényelmet.
  • Szélessávú ingyenes WiFi hozzáférés: ingyenes internet-hozzáférés, hogy kapcsolatban maradhasson a szeretteivel vagy akár a munkájával is, ha szükséges.
  • Strand belépő: vegyen egy frissítő fürdőt a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben, amely csak 800 méterre található szállásunktól.
  • Vacsora meghívás: élvezze egy kellemes vacsora élményét, 15.000 Ft értékben, és felfedezheti a helyi ízeket. Asztalfoglalás a recepción - kérje a munkatársainktól az asztalfoglalást, hogy biztos legyen helye.
  • Elvihető információs füzet: fedezze fel a környék látnivalóit és programlehetőségeit a kényelmes elvihető információs füzetünk segítségével.
  • Meglepetés az apartmanban: engedje, hogy meglepetésünk még emlékezetesebbé tegye a tartózkodását.

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

Fedezze fel a kikapcsolódást a Bianka Apartmanban

Fedezze fel Bogács rejtett gyöngyszemeit és töltődjön fel a környék bájos természeti és kulturális látnivalóival. A Bianka Apartman közelében számos kézműves műhely, helyi piac és kiváló étterem található, ahol kipróbálhatja a helyi konyhaművészek ínycsiklandó remekműveit.

Töltse napjait a látványos természetjáró utakon, vagy lazítson a gyógyvizekben, majd esténként térjen vissza a kényelmes, otthonos apartmanba, ahol pihenhet és feltöltődhet a következő nap kalandjaira.

Ne mulassza el a lehetőséget, hogy igazán különleges élményekkel gazdagodjon! Foglalja le a "Hosszú Hétvége Csomagajánlat" keretében a tartózkodását a Bianka Apartmanban, és élje át a tökéletes kikapcsolódást, amit csak Bogács nyújthat. Engedje, hogy a környezet magával ragadja, és teremtse meg azokat a felejthetetlen pillanatokat, amelyekre mindig is vágyott.

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

A csomag tartalma

Parkolás:
ingyenes, zárt udvarban
WiFi:
ingyenes, szélessávú hozzáférés
Strand belépő:
2 fő részére 1 alkalom
Vacsora meghívás:
15.000 Ft értékben
Asztalfoglalás:
kérje recepciónkon
Elvihető információs füzet:
ingyenes
Meglepetés az apartmanban:
...mert kell egy kis meglepetés!
 
 

Foglaljon most!

Töltse ki szállásfoglaló adatlapunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a részletekkel!

* - kötelező mezők

window.addEventListener('load', () => { setTimeout(() => { document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey_javascript"]') .forEach(input => { if (input.value.length > 0) { return; } input.value = "eyJpdiI6ImFKUmxFYWIyNG1jK01wSmdHNTFHNmc9PSIsInZhbHVlIjoiM3VxWEN2OHdCUVB3QVBGUEhXNkdWUT09IiwibWFjIjoiMDE3ZTMxOWM1YjY5ODY1MWQ4MWMzMDUwMWMyODgwNTk0OTg1ZWEyOTdmZTI2YTFjZjU1ODk5YThiNzc4N2JjYyIsInRhZyI6IiJ9"; input.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, 3000) });
window.Honey = { recaptcha(el, action = 'submit') { grecaptcha.execute('6LcH8V0oAAAAAHn16T9uDL5BuPSE4gjm53aFgEA-', { action }).then(token => { el.value = token; el.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, recaptchaInputs() { return document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey-rc"]'); }, refreshAllTokens() { this.recaptchaInputs().forEach(input => window.Honey.recaptcha(input, input.dataset.action)); }, }; window.addEventListener('load', () => { grecaptcha.ready(() => { window.Honey.refreshAllTokens(); setInterval(() => window.Honey.refreshAllTokens(), 60000) }) }); document.addEventListener('livewire:load', function () { window.addEventListener('recaptcha-refresh-required', () => { window.Honey.refreshAllTokens(); }); });
Ide fogjuk küldeni a díjbekérőt
90.000,- Ft/2 fő/3 éj

Köszönjük foglalását!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a szállásfoglalást.