Foglaláshoz hívjon most!  +36 30 388 4954

Töltsön el egy élményekben gazdag hetet Bogácson az unokákkal

Töltsön el egy varázslatos hetet unokáival a Bianka Apartmanban, és élvezze a "Nagyszülős nyári szünet 20% kedvezménnyel" csomagunkat! Ez a különleges ajánlat lehetőséget biztosít a családoknak, hogy 2024. július 1. és szeptember 1. között minőségi időt töltsenek együtt. A csomag egy hetes tartózkodást kínál, ami tökéletes időtartam az emlékek készítéséhez.

Fontos tudni, hogy a csomag igénybevételéhez legalább három, 3 évesnél idősebb személy részvétele szükséges. Legyen szó egy gyermekről és két nagyszülőről, vagy akár két gyermekről és egy nagyszülőről, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát.

A helyek száma korlátozott, így érdemes mielőbb lefoglalni, hogy biztosítsa a helyét ezen a különleges nyári kalandon.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjon unokáival! A Bianka Apartman ideális helyszín a közös játékhoz, kikapcsolódáshoz és a kapcsolatok ápolásához. Foglaljon most, és élvezze a családi együttlét minden pillanatát kedvezményes áron.

A csomag tartalma

  • 6 éjszaka kényelmes és jól felszerelt apartmanban, amely a vendégek értékelése alapján tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom és a pihenés élményére vágynak.

  • Több apartmant is foglalhat: egy foglalás alkalmával akár több apartmant is foglalhat egyszerre, ha barátokkal vagy a szülőkkel együtt jönnének. Bízza szakértő munkatársainkra a részleteket, csak küldje el a létszámot. Felkeressük Önt a szobabeosztás egyeztetésére!

  • Ingyenes parkolás: biztonságos, zárt udvarban parkolhat, így gondtalanul élvezheti a nyugalmat és a kényelmet.
  • Szélessávú ingyenes WiFi hozzáférés: ingyenes internet-hozzáférés, hogy kapcsolatban maradhasson a szeretteivel vagy akár a munkájával is, ha szükséges.
  • Elvihető információs füzet: fedezze fel a környék látnivalóit és programlehetőségeit a kényelmes elvihető információs füzetünk segítségével.
  • Meglepetés az apartmanban: engedje, hogy meglepetésünk még emlékezetesebbé tegye a tartózkodását.

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

Fedezze fel a nyugalmat a Bianka Apartmanban

A Bianka Apartman csendes, békés környezetben várja Önt és szeretteit, hogy a "Nagyszülős nyári szünet 20% kedvezménnyel" ajánlatunk keretében újra felfedezzék a nyugalom és a pihenés örömét. A közelben lévő Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő ideális választás családi kikapcsolódásra, szuper élménymedencékkel és gyerekmedencékkel, melyek felejthetetlen szórakozást nyújtanak az unokáknak.

Fedezze fel a környék lenyűgöző természeti szépségeit és élvezze a Bianka Apartman kínálta kényelmet és vendégszeretetet, miközben a környék gazdag kulturális és természeti kincseit is felfedezheti. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, foglaljon most, és tegye emlékezetessé az együtt töltött időt kedvezményes áron.

Foglalja le most, és élvezze a pihenést,
a nyugalmat és az összetartozást
ezen a csodálatos helyen!

Foglaljon most!

A csomag tartalma

Parkolás:
ingyenes, zárt udvarban
WiFi:
ingyenes, szélessávú hozzáférés
Szállás:
6 éjszaka 10.000 Ft/fő/éj helyett csak 8.000 Ft/fő/éj kedvezményesen
Kisgyermekeknek:
3 éves korig minden éjszaka 0 Ft/fő/éj
Elvihető információs füzet:
ingyenes
Meglepetés az apartmanban:
...mert kell egy kis meglepetés!
 

Foglaljon most!

Töltse ki szállásfoglaló adatlapunkat és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a részletekkel!

* - kötelező mezők

window.addEventListener('load', () => { setTimeout(() => { document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey_javascript"]') .forEach(input => { if (input.value.length > 0) { return; } input.value = "eyJpdiI6IlQvRlRieUlXZUtVRnB5NEtXRGFSYkE9PSIsInZhbHVlIjoiaU1iMWtJS2I5ZXJKMWpUVlZJcVR0QT09IiwibWFjIjoiZDYwOTg0ZDFiNDY1N2RjZGUwNTZkMjM2MDdiOGE3ZDRlNDRjNDA2MGQ0MjAzYmI5MWMxOWZkOWI5ZGI5OTBhZiIsInRhZyI6IiJ9"; input.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, 3000) });
window.Honey = { recaptcha(el, action = 'submit') { grecaptcha.execute('6LcH8V0oAAAAAHn16T9uDL5BuPSE4gjm53aFgEA-', { action }).then(token => { el.value = token; el.dispatchEvent(new Event('change')); }); }, recaptchaInputs() { return document.querySelectorAll('input[data-purpose="honey-rc"]'); }, refreshAllTokens() { this.recaptchaInputs().forEach(input => window.Honey.recaptcha(input, input.dataset.action)); }, }; window.addEventListener('load', () => { grecaptcha.ready(() => { window.Honey.refreshAllTokens(); setInterval(() => window.Honey.refreshAllTokens(), 60000) }) }); document.addEventListener('livewire:load', function () { window.addEventListener('recaptcha-refresh-required', () => { window.Honey.refreshAllTokens(); }); });
Ide fogjuk küldeni a díjbekérőt
A szállás díja 10.000 Ft/fő/éj helyett csak 8.000 Ft/fő/éj minden éjszakára 20% kedvezménnyel 6 éjszakás foglalás esetén.

Köszönjük foglalását!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a szállásfoglalást.

Ideális választás Önnek ez az ajánlat?

A csomagajánlat akkor vehető igénybe, ha (1) legalább egy 3 évesnél idősebb, de 18 évesnél fiatalabb gyermek és (2) legalább egy felnőtt személy számára foglal szállást. (3) A foglalás minimum 3 fő részére vehető igénybe. Pl. 1 gyermek + 2 felnőtt, vagy 2 gyermek + 1 felnőtt, vagy 3 gyermek + 1 felnőtt, stb. A 3 évesnél idősebbek összlétszám 3 fő vagy több kell legyen.